Gouden Slagers Kombinatie


Lid worden

 Deze site geeft ruimschoots informatie over onze Gouden Slagers Kombinatie (G.S.K.)  We zijn een coöperatieve vereniging die, voor de bij haar leden knokt om vooral de inkoop financieel te verbeteren. De omzet en de klantenaantallen staan onder druk en wat extra ruimte in de brutomarge is voor veel slagers meer dan welkom. De G.S.K. kan daarbij een belangrijke rol spelen en doet dat ook.

 

De G.S.K. zorgt ook de komende jaren voor een forse extra inkoopbonus

Onze vereniging bereikt dit door scherp te onderhandelen met de verschillende toeleveranciers. Scherp maar fair want we willen geen eenmalige succesjes. We willen met continuïteit de toekomst in. We zijn trots op dit resultaat want het is een inkoopbonus die er niet om liegt. Mooi meegenomen voor onze leden.

 

De G.S.K.tast de eigen inkoopvrijheid niet aan!

Dat leden van de G.S.K. niet zelfstandig meer kunnen inkopen is een fabeltje dat hardnekkig in de markt rond blijft zoemen. Vergeet het maar. Je koopt zelfstandig in en daar verandert niets aan! Wel adviseert de G.S.K. om eens te kijken naar het eigen inkoopgedrag. Is dat erg versnipperd of juist geconcentreerd? Vaak levert alleen het concentreren bij de aangesloten leveranciers al een duidelijke verbetering van de bonus op, want iedere levering kost geld. Dus hoe minder leveranciers aan de deur hoe beter.

  

De G.S.K. houdt je bij de les

Een derde belangrijk gegeven is het feit dat je, door de dagelijkse beslommeringen, soms minder attent bent op de geldende inkoopprijzen. Niet iets om je voor te schamen. Dat hebben onze leden net zo goed. Alleen worden die getipt wanneer hun prijzen teveel af wijken van de verenigingsgemiddelden. Ze blijven ook heel direct bij de les door mailtjes met interessante prijsinformatie. Ook worden ze regelmatig wakker geschud door prijsvergelijkingen. Allemaal zaken die gewoon geld op leveren

 

De G.S.K. maakt inkopen een stuk voordeliger

Inkopen, samen met de G.S.K., is een stuk gemakkelijker, efficiënter en voordeliger. Met als bijkomend effect dat je zelf meer tijd hebt om je bezig te houden met omzet, klanten en brutowinst. Alle bonussen die de G.S.K. ontvangt worden voor de volle 100% aan de leden uitgekeerd. Er blijft geen geld aan de strijkstok hangen. De G.S.K. is een platte organisatie die weinig kosten maakt en veel voordeel oplevert.

 

Ook jij kunt meedoen met de Gouden Slagers Kombinatie

Ruim 200 collega’s heten je van harte welkom bij hun G.S.K. Ze zijn samen met het bestuur hard aan het werk om het ledental te verdubbelen. Met als belangrijk voordeel dat we dan, op inkoopgebied, een nog betere vuist kunnen maken.

 

Op deze site vind je onze ledenlijst. Je ziet dan meteen wie er bij jou in de buurt lid is. Hij kan je vast bijpraten over de belangrijke voordelen die de G.S.K. haar leden biedt. Ook kun je even een mailtje sturen via de contactpagina. Coördinator William Boekhorst neemt dan per omgaande contact met je op. Met hem kun je, zonder enige verplichting van welke aard dan ook, eens van gedachten wisselen hoe je, door de G.S.K. het werk te laten doen, een duidelijke verbetering van de brutowinst kunt realiseren en dat kan net het verschil maken.

 

Met collegiale groet,


Gerard Lautenschutz Voorzitter