Gouden Slagers Kombinatie


Leden 2023

Keurslagerij Rudof Blom


Slagerij Rudolf Blom, een vertrouwd adres voor ambachtelijke vleesproducten in het hart van Amersfoort.


Bij Slagerij Rudolf Blom staat één principe centraal: het bieden van ongeëvenaarde kwaliteit en smaak in elk stuk vlees dat we verkopen. Ons toegewijde team van ervaren slagers neemt geen genoegen met minder dan het allerbeste voor onze gewaardeerde klanten.

Worstmakerij met Passie


Proef de ambachtelijke kunst van smaak bij onze premium worstmakerij! Bij "Worstmakerij met Passie" streven we ernaar om jouw smaakpapillen te verwennen met overheerlijke en met liefde gemaakte worstproducten. Onze vakmensen combineren oude tradities met de fijnste ingrediënten om de unieke smaak-ervaring te creëren die tegenwoordig nog maar moeilijk te vinden is...

Keurslagerij Pluim en De Haas


Keurslager de Haas is een slager en traiteur in Arnhem en omgeving. Ons bedrijf bestaat uit 9 slagerijen, een groentezaak en een bakkerij. In onze winkels wordt u verrast door heerlijke vleesspecialiteiten en maaltijden. Samen verzorgen wij voor vele gezinnen, bedrijven en instellingen uit de regio barbecues, lunches, gourmets en laten we vrijwel alle andere catering wensen in vervulling gaan.

Slagerij Keldermann


Als vee goed verzorgd is, levert het een hogere kwaliteit vlees af. Daarom hecht onze slagerij in Brunssum veel waarde aan dierenwelzijn.

Zo is ons varkensvlees afkomstig van PQA (Porcs Qualité Ardenne) waar varkens lekker in de buitenlucht leven i.p.v. nauw bemeten hokjes, is ons kippenvlees afkomstig van Gildehoen en werken we met 'Keurig' rundvlees. Het kwaliteitslabel 'Keurig' is streng gekeurd Ardens witblauw rundvlees van topkwaliteit, met aandacht voor voedselveiligheid, dierenwelzijn en duurzaamheid. Een bijzonder smaak, volle vleessoort met een fijne structuur. Deze witblauwe runderen voldoen aan strikte selectiecriteria zodat de klant optimaal en zorgeloos kan genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op het bord.

Keurslagerij Ferry Janssen


Onze Keurslagerij is gelegen in het winkelcentrum "De 4 Jaargetijden" te Sevenum. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers. U kunt bij ons terecht voor heerlijke vleessoorten, vleeswaren, barbecue, gourmet en verse maaltijden.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit enn dat proeft u! Heeft u een vraag? Mail ons gerust en wij geven zo snel mogelijk antwoord!

Keurslagerij Van de Beek


Onze Keurslagerij in Balk is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Keurslagerij Eidams


Gaston Eidams kwam al snel tot de conclusie dat hij slager wilde worden en deed tijdens zijn opleiding veel inspiratie op bij Van Melick in Hoensbroek. In 1994 begon hij zijn eigen Keurslagerzaak in het winkelcentrum van Stein. 'Ik heb voor de Keurslagerformule gekozen omdat ik geloof in de toegevoegde waarde van de producten. Wij besteden extra aandacht aan onze producten en dat proeft de klant.

Vleeschhouwerij Zetten


De Vleeschhouwerij is een slagerij die het ambacht terugbrengt in de slagerij. Dat voel je meteen bij binnenkomst. Aan de rechterzijde ziet u een rijpingskast waarin het vlees aan het been wordt gerijpt. Het rundvlees één week en varkensvlees minimaal 3 dagen. De Vleeshouwerij is een winkel waar je de producten niet alleen kunt zien liggen, ruiken en proeven, maar waar je ook kunt zien hoe ze worden bereid.