Gouden Slagers Kombinatie


Leden 2023

Keurslagerij Rudof Blom


Slagerij Rudolf Blom, een vertrouwd adres voor ambachtelijke vleesproducten in het hart van Amersfoort.


Bij Slagerij Rudolf Blom staat één principe centraal: het bieden van ongeëvenaarde kwaliteit en smaak in elk stuk vlees dat we verkopen. Ons toegewijde team van ervaren slagers neemt geen genoegen met minder dan het allerbeste voor onze gewaardeerde klanten.

Worstmakerij met Passie


Proef de ambachtelijke kunst van smaak bij onze premium worstmakerij! Bij "Worstmakerij met Passie" streven we ernaar om jouw smaakpapillen te verwennen met overheerlijke en met liefde gemaakte worstproducten. Onze vakmensen combineren oude tradities met de fijnste ingrediënten om de unieke smaak-ervaring te creëren die tegenwoordig nog maar moeilijk te vinden is...

Keurslagerij Pluim en De Haas


Keurslager de Haas is een slager en traiteur in Arnhem en omgeving. Ons bedrijf bestaat uit 9 slagerijen, een groentezaak en een bakkerij. In onze winkels wordt u verrast door heerlijke vleesspecialiteiten en maaltijden. Samen verzorgen wij voor vele gezinnen, bedrijven en instellingen uit de regio barbecues, lunches, gourmets en laten we vrijwel alle andere catering wensen in vervulling gaan.

Slagerij Keldermann


Als vee goed verzorgd is, levert het een hogere kwaliteit vlees af. Daarom hecht onze slagerij in Brunssum veel waarde aan dierenwelzijn.

Zo is ons varkensvlees afkomstig van PQA (Porcs Qualité Ardenne) waar varkens lekker in de buitenlucht leven i.p.v. nauw bemeten hokjes, is ons kippenvlees afkomstig van Gildehoen en werken we met 'Keurig' rundvlees. Het kwaliteitslabel 'Keurig' is streng gekeurd Ardens witblauw rundvlees van topkwaliteit, met aandacht voor voedselveiligheid, dierenwelzijn en duurzaamheid. Een bijzonder smaak, volle vleessoort met een fijne structuur. Deze witblauwe runderen voldoen aan strikte selectiecriteria zodat de klant optimaal en zorgeloos kan genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op het bord.

Keurslagerij Ferry Janssen


Onze Keurslagerij is gelegen in het winkelcentrum "De 4 Jaargetijden" te Sevenum. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers. U kunt bij ons terecht voor heerlijke vleessoorten, vleeswaren, barbecue, gourmet en verse maaltijden.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit enn dat proeft u! Heeft u een vraag? Mail ons gerust en wij geven zo snel mogelijk antwoord!

Keurslagerij Van de Beek


Onze Keurslagerij in Balk is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Keurslagerij Eidams


Gaston Eidams kwam al snel tot de conclusie dat hij slager wilde worden en deed tijdens zijn opleiding veel inspiratie op bij Van Melick in Hoensbroek. In 1994 begon hij zijn eigen Keurslagerzaak in het winkelcentrum van Stein. 'Ik heb voor de Keurslagerformule gekozen omdat ik geloof in de toegevoegde waarde van de producten. Wij besteden extra aandacht aan onze producten en dat proeft de klant.

Vleeschhouwerij Zetten


De Vleeschhouwerij is een slagerij die het ambacht terugbrengt in de slagerij. Dat voel je meteen bij binnenkomst. Aan de rechterzijde ziet u een rijpingskast waarin het vlees aan het been wordt gerijpt. Het rundvlees één week en varkensvlees minimaal 3 dagen. De Vleeshouwerij is een winkel waar je de producten niet alleen kunt zien liggen, ruiken en proeven, maar waar je ook kunt zien hoe ze worden bereid.


Leden 2022 

Slagerij Nuijts 


Slagerij Nuijts is een slagerij met een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. Het familiebedrijf is gestart in 1937 en een begrip voor de omgeving en ook voor de gasten die tijdelijk in het zuiden van Limburg verblijven. Ze hechten veel waarde aan traditie, maar gaan wel met de tijd mee. Hun topkwaliteit rundvlees komt uit de eigen omgeving. Ze bieden daarnaast kwaliteitsvlees en vleeswaren, en een ruim assortiment maaltijden, snacks, salades en traiteurspecialiteiten.

Keurslagerij Vink-America

In de slagerij van Vink-America in Sittard kunt u terecht voor het beste vlees, de lekkerste vleeswaren, gourmet- en fondueschalen en een heerlijk barbecue-assortiment. Bij hen vindt u het hele jaar door mals rundvlees, krull varkensvlees en kip van Tante Door. Ze maken veel producten zelf in de eigen worstmakerij en werken zoveel mogelijk met allergeenvrije producten. Daarbij vervaardigen ze ook verse en gezonde maaltijden. Maak kennis met hun passie voor het slagersvak. Het loont de moeite.Keurslagerij Dirne

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als chefslager in verschillende supermarkten, is Peter Dirne nu de trotse eigenaar van deze prachtige Keurslagerij.  Hij runt de Keurslagerij met zijn vakmanschap, zijn kennis en zijn passie voor de slagerij. De klant kan dus rekenen op de vertrouwde kwaliteit van het team van vaste medewerkers.

"Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten".


Keurslagerij Kuypers


Keurslagerij Kuypers is een echte familieslager. Inmiddels staat de derde generatie Kuypers aan het roer. Leo en Monique begonnen in 1990 in Valkenburg waar Leo de slagerij van zijn ouders overnam. In 1993 is de slagerij in Voerendaal gekocht.


Als slager proef je bij hen de passie voor het slagersvak. In de producten, maar ook bij de verse ingrediënten. Daarbij speelt ook dierenwelzijn een belangrijke rol Ze zorgen ervoor dat het vlees van verantwoorde herkomst is.

Kuypers heeft een eigen worstmakerij, waar zij talloze producten zelf produceren. Ook de kant en klaar-producten komen uit eigen keuken. Verder kun je terecht voor koude en warme buffetten, heerlijke BBQ's en de mooiste gourmet- en fondueschalen.

Slagerij Ebergen


Al bijna 65 jaar is Slagerij Ebergen een begrip in Lith en omgeving. 3 Generaties staan voor kwaliteit, service en vooral vakmanschap. “De talloze gewonnen prijzen zijn mooi, maar de waardering van klanten is voor ons veel belangrijker” aldus Jan en Maartje Ebergen, die de slagerij al ruim 40 jaar runnen. Sinds 2020 namen Robbie en Linda Nederkoorn-van Amstel, hier uit het dorp, hun bedrijf over. Ook zij werken natuurlijk met het beste vlees dat aan hoge eisen voldoet. Ook zij vinden het belangrijk dat de dieren goede voeding krijgen en een goed leven hebben. Het vlees dat zij verkopen is uitsluitend van luxe vleesvee wat in Nederland wordt gefokt.

Slagerij Romijnders

30 jaar geleden startte Peter Romijnders de slagerij aan de Meijerijgaarde in Veghel. In die 30 jaar is er heel veel veranderd. Zo is zoon Stefan bij in het bedrijf gestapt. Waar vroeger onze toonbank voornamelijk gevuld was met een volledig assortiment van varkensvlees, rundvlees en veel eigengemaakte vleeswaren, is deze tegenwoordig uitgebreid met een breed scala aan dagverse producten voor ieder eetmoment. Denk aan maaltijden, salades, grillproducten, delicatessen en vele buitenlandse vleeswaren. Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben zij altijd iets passends in huis voor de klant. Zij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.


Slagerij Gerard Dijkstra


Ruim honderd jaar geleden legde Cornelis Dijkstra het fundament voor Slagerij Dijkstra in Nieuw-Weerdinge, gemeente Emmen, in Drenthe. Maar liefst vier generaties Dijkstra bouwden voort op deze basis. Cornelis werd opgevolgd door Geert. De zaak overleefde barre tijden zoals de wereldoorlog en economische recessies. Geert werd opgevolgd door Wiebe die nog steeds iedere dag een steentje bijdraagt in de slagerij. In 1994 hebben Gerard en Willeke de slagerij overgenomen van Wiebe en Jannie Dijkstra.


Bijna al hun verse vlees komt van lokale boeren en wordt geslacht in eigen slachterij. Daarvoor beschikken ze over een EEG-vergunning. Dijkstra is een ambachtelijk bedrijf en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Slagerij/traiteur Quadakkers

Quadakkers werkt volgens de Bourgondische normen vanuit de slagerijen aan de Furenthela in Voerendaal, de Laurentiusstraat in Neerbeek en vanuit de catering aan de Hogeweg in Voerendaal (Limburg). Het enthousiaste en ervaren team is continue bezig om de recepturen van  de beproefde en bekroonde recepten, die ze reeds drie generaties lang voeren, dagelijks voor de klanten neer te zetten. Ze werken in een unieke combinatie van versmarkt en traiteur en ze hebben de afgelopen jaren gewerkt om van het bedrijf een waar begrip te maken in zowel de slagers als culinaire catering wereld. Slagerij en catering tot in alle details, maar de standaard is groots.


Keurslagerij Coppens

De Keurslagerij op het Sint Lambertusplein in Horst is de trots van Coppens. Iedere dag weer doen ze hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Ze gebruiken altijd de meest verse ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Hun passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in alle producten. Iedere dag staat hun deskundige team klaar om klanten te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
Keurslagerij Leclerq

Pascal en Bianca zijn de eigenaren van Keurslagerij Leclerq, in het centrum van Oud Geleen. Pascal Leclerq komt uit een echte slagersfamilie en is de eigenaar van de oudste ambachtelijke slagerij van Geleen, 110 jaar oud!


Hun assortiment is veelzijdig en breed; van vers bereidde vleeswaren tot de alom bekende pizza taco. Salades maken ze dagvers en dagelijks serveren ze een hele ris zelfgemaakte soepen. Daarnaast verwerven ze binnen de keurslagerorganisatie jaarlijks tal van gouden onderscheidingen.


Kwaliteit, service en een goed advies is voor hen het allerbelangrijkste.

Keurslagerij Pinckaers

Gelegen in de karakteristieke en beschermde dorpskern van Eijsden vindt je in de Kerkstraat de ambachtelijke Keurslagerij van Erik Pinckaers.

De keurslager en Hofleverancier voorziet zijn klanten van een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment; onder meer ambachtelijk vervaardigde worstsoorten, maar liefst vijftien soorten patés, verschillende streekproducten, salades, rauwkost en een scala aan maaltijden.

Het rund-, kalfs- en lamsvlees kopen ze bij boeren in het Mergelland. Het vlees wordt geslacht in Kerkrade en vervolgens verwerkt  tot kwalitatief perfecte producten. Het varkensvlees, uitsluitend van het Krull-concept en voorzien van het keurmerk Beter Leven, wordt geleverd door varkenshouder Rob Hilkens uit Herkenbosch.
Leden 2021

Slagerij Spaans


Hans-Peter Spaans opende op 1 december j.l. zijn winkel 'slagerij Spaans' aan de Ugchelseweg 225 in Ugchelen. Vakkundigheid van nu, kwaliteit van vroeger. Dit wordt de subtitel van Slagerij Spaans. Een gegeven dat de Meesterslager hoog in het vaandel heeft staan. De resultaten daarvan zijn dagelijks in zijn winkel verkrijgbaar. De locatie is natuurlijk ook geweldig: goed bereikbaar en vrij parkeren. Spaans heeft daarnaast de beschikking over een ruimte winkel, een mooie verwerkingsruimte en een kantine. Precies de ruimte die hij nodig heeft om zijn ambacht goed te laten zien.

Slagerij / slachterij Vogels

Op 4 oktober 1991 begonnen Gerard en Ria Vogels hun slagerij in Elsendorp. Slagerij Vogels heeft het slachten/uitbenen en verdere productie volledig in eigen beheer.
Wekelijks slachten ze runderen, kalveren, varkens en lammeren. Voor eigen verkoop, webshop en catering, huisslachtingen voor boeren, boerderijwinkels met vlees verkoop, buurtsupers en diverse horeca klanten. Alles volgens vaste receptuur en waar mogelijk met een Clear label. Zonder toevoegingen van diverse E nummers.

Het bedrijf is op alle fronten gecertificeerd. In 2017 ontvingen ze een SKAL certificering voor het Biologisach slachten en verwerken.

Keurslagerij de Rapenburg


Op 1 mei 2021 hebben Yvonne Pasman en Ard Papen het stokje overgenomen van Martin en Janny Schuurman. Keurslagers in Lichtenvoorde. De zaak wordt doorgestart onder de naam Keurslager Rapenburg. Ambachtelijke kwaliteit in producten en vakmanschap daar draait het om bij de nieuwe ondernemers. 

Daarom kiezen ze ervoor alleen vlees te verkopen dat voldoet aan hoge eisen van kwaliteit en verantwoorde oorsprong. Het rundvlees komt van onze vaste mester uit de Achterhoek en ook het varkensvlees komt uit het vertrouwde gebied rondom Lichtenvoorde. Daarnaast onderscheiden ze zich met de lekkerste ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij.Keurslagerij Veltmaat


Volgens eigen zeggen is het in de keurslagerij van Veltmaat aan de Varsenerstraat in Ommen altijd feest.

Iedere dag staan ze klaar met allerlei lekkernijen uit eigen keuken. Dat blijkt wel uit het feit dat ze in de Wedstrijd Slager met Ster een ster toegewezen kregen en die krijg je niet zomaar. Ze bieden het beste vlees uit de eigen omgeving, Boet'n Kiep (buiten kip), gevoerd met 100% plantaardige voeding, grillspecialiteiten, echte producten uit de eigen worstmakerij en dagverse maaltijden onder de noemer Keurslager Culinair.

De Goede Slager 


Na 49 jaar in het slagersvak stopt collega Rodenburg in Gorssel met zijn bedrijf. Hij heeft de mooie winkel overgedaan aan Niek de Goede, een vakman pur sang die al sinds zijn 14e met het vak bezig is. De naam Rodenburg verdwijnt niet meteen van de gevel maar wordt na gewenning van de klanten te zijner tijd vervangen door "De Goede Slagerij". Aan de aanpak van het bedrijf verandert niets. Niek blijft de koeien zelf kopen en blijft met natuurproducten werken zoals de klanten van Rodenburg gewend waren.

Slagerij Tom Van Alphen


Deze slager uit het Brabantse Leende is in de buurt zeker geen onbekende. Hij staat bekend als "De Zaak vol Smaak".
Alles wat zij maken is bedoeld om de klant lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Ze bieden heerlijke maaltijden, vleeswaren en vlees. Daarnaast scoren ze ook hoog op PR-gebied. In 2020 werden ze namelijk uitgeroepen tot gezelligste slagerij van Noord-Brabant en begin 2021 pakten ze ook nog eens twee gouden onderscheidingen, voor barbecueworst en pastrami, tijdens de vakwedstrijden van de Confrérie. Voor wat betreft de barbueworst is Van Alphen zelfs Nationaal kampioen.


Leden 2020

Slagerij Scheepers-Jansen


Een vol-ambachtelijke slagerij in Nieuwstadt,  Limburg die wordt geleid door Mat Scheepers. Ze staan bekend om de vele producten die ze in eigen beheer vervaardigen.

Superslagerij Brouwers in Beek en Donk


De slagerij wordt gerund door Wil en Mariëtte Schepers. Ze staan bekend om tal van eigen specialiteiten en het lekkerste vlees. Daarnaast kun je bij hen terecht voor een heerlijke barbecue, een buffet of hapjes. In de eigen worstmakerij worden een hele reeks  vleeswaren en worstsoorten zelf gemaakt, zoals de Brabantse Zult. Met dit heerlijke streekproduct hebben ze al 6 keer goud behaald en zijn ze 3 keer kampioen van Zuid-Nederland geworden.

Slagerij Brouwers is een erkend leerbedrijf. Op deze manier proberen ze hun vakmanschap en liefde voor het vak door te geven.


Verkoeijen: partyservice & slagerij


De naam Verkoeijen is in de omgeving van Leunen en Venray al ruim 100 jaar een begrip in vlees. Ze verkopen niet alleen vlees via de eigen slagerij, maar houden zich ook bezig met het verzorgen van de complete catering. Van buffet tot barbecue, van eenvoudige hapjes tot geheel verzorgde diners en lunches. Daarnaast leveren ze kant-en-klaar maaltijden in de weide omgeving van Leunen. Op de website vind je de volledige informatie.

Keurslagerij Zijlstra in Sneek & Heerenveen


Bij Zijlstra beschikken ze over een team enthousiaste medewerkers. Als ambachtelijk slager maken ze bijna alle producten zelf en streven daarbij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Een greep uit het assortiment; barbecue, ambachtelijke Friese droge worst, snacks, grill producten, ambachtelijke vleeswaren, salade's, maaltijden, buffetten, stamppotten, puur rundvlees en varkensvlees met een gouden randje. Ze werken vanuit twee bedrijven. Aan de Pleinweg in Heerenveen en de Scharnestaat in Sneek.

Gildeslager Bles in Wehl & Doetinchem


Gildeslager Bles heeft winkels in Wehl aan de Grotestraat en in Doetinchem aan De Bongerd en de Dr. Bardetplaats. Hun worstmakerij en keuken, waar ze al sinds jaar en dag op ambachtelijke wijze vleesspecialiteiten, soepen, maaltijden, buffetten, hapjes, schotels en salades zijn voor menigeen in de regio het vertrouwde adres voor een lekker stukje vlees. Ze streven dan ook naar de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Iedere dag opnieuw. Inkopen bij de boer doen ze zelf. Zo weten ze precies waar hun producten vandaan komen.

Leden 2019

Gildeslager Rutten in Panningen

Rutten bestaat al ruim 90 jaar. Het levenswerk, waar overgrootopa in 1928 mee begon, leeft nog steeds voort, momenteel door de 4e generatie; zijn achterkleinkind Funs Rutten. De slagerij in Panningen werd de afgelopen drie jaar fasegewijs verbouwd en uitgebreid. Het resultaat is een hypermodern bedrijf dat op en top toekomstproof is. Vooral trots zijn ze op de 2 sterren waarme ze zijn onderscheiden bij de Slager met Ster competitie. Daarnaast hebben ze de eerste plek behaald bij de Easy to be Green Award 2013: de prijs voor de ondernemer die op creatieve en innovatieve wijze energie bespaart en tegelijkertijd duurzaam onderneemt.

Keurslager Kamps in Winsum

Kamps geeft aan dat klanten zowel in de winkel als op de website iets meer van hen verwachten. Op de site geven we je een ‘kijkje in hun keuken’ en maak je kennis met hun passie voor het slagersvak. Je zal zien dat ze altijd iets meer te bieden hebben. Met rund en varkensvlees uit eigen regio maken zij met passie de heerlijkste producten, Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden! Zij laten het vlees slachten bij een kleinschalig slachthuis uit de stad Groningen. Zij streven ernaar om zo weinig mogelijk e-nummers, zouten en suikers te gebruiken.

Ambachtelijke slagerij Bouma in Ureterp


Ambachtelijke slagerij Bouma in het Friese Ureterp is gebaseerd op het uitgangspunt de klant lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Vrijwel het hele assortiment wordt huisgemaakt. Vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten en specialiteiten. Daarnaast kunt u bij Bouma terecht voor fondue, gourmet en steengrillen, barbecue, vers bereide maaltijden, catering, cadeau- en relatiepakketten. Ook kunt u bij hen online bestellen

Slagerij Bloem in Hattem

Bloem is gevestigd in het centrum van Hattem. Eén van de mooiste vestingsstadjes van Nederland. Hun roots liggen in het Groningse land en de daarbij behorende 'nuchterheid' vormt nog steeds de basis. Een “ouderwetse” slagerij/worstmakerij dus in de goede zin van het woord. Ze werken met dubbeldoelkoeien van Vechtdal-runderen en varkensvlees van de gecontroleerde varkenshouderij; het wroetvarken. Puur natuur. De vleeswaren komen hoofdzakelijk uit de eigen worstmakerij. Met goud bekroonde rookworst en Balkenbrij zijn slechts enkele van de gevoerde specialiteiten. Bloem levert ook aan de horeca en instellingen


Slagerij van den Brink in Elspeet

Sinds 1930 is de slagerij gevestigd in Elspeet. In 2019 is de winkel van Gildeslager de Weerd overgegaan naar Slagerij van den Brink. Ze staan bekend om ons topkwaliteit rundvlees (Belgisch Blauw). De runderen komen van een vaste boer uit de omgeving van Elspeet. De dieren worden daar heel goed verzorgd, wat de kwaliteit ten goede komt. Het varkensvlees komt tevens van een lokale boer uit de regio. De varkens worden elders geslacht, maar in de eigen slagerij verwerkt tot hun bekende specialiteiten. Bij Van de Brink staat het ambacht voorop!

Keurslagerij Traiteur  Angelique Leenders in Venray


Slagerij Traiteur Angelique Leenders is een sfeervolle keurslagerij aan het Schouwburgplein in Venray, waar uit een ruim assortiment vers vlees, vleeswaren, salades, snacks en kant en klare maaltijden gekozen kan worden. Ze streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. En dat zie je alom. Ga gerust eens kijken in hun vernieuwde slagerij?

Slagerij Veugen in Beek


bevindt zich inmiddels meer dan 50 jaar In Beek (L). In hun vernieuwde winkel kun je een blik werpen op de open worstmakerij waar ambachtelijke worst en vleeswaren worden gemaakt. Ook krijg je in de open keuken een mooi beeld van de lekkere maaltijden die daar worden bereid. In de toonbank ligt alleen vlees waar ze volledig achter staan zoals bijv. Livar varkensvlees, maar ook o.a. Iberico- racks, Wagyu picanha, Australische rib-eye en vers lamsvlees.

Slagerij Jan Pinckaers in Sint Geertruidenberg

Bij Jan Pinckaers heten ze je graag welkom in hun sfeervolle winkel die sinds 1984 is gevestigd in Sint Geertruid. De dorpswinkel van weleer is uitgegroeid tot een begrip in de regio die niet voor niets ‘de smulwinkel van het Heuvelland’ wordt genoemd. In alles wat zij maken proef je het vakmanschap en hun passie voor eerlijk vlees. Zo worden in de worstmakerij de heerlijkste vleeswaren, terrines en patés bereid. Hun cateringservice verzorgt culinaire hoogstandjes voor elke feestelijke gelegenheid en ook een barbecueparty is bij hen in goede handen. Het vlees dat ze verwerken is afkomstig van boeren uit de regio die hun dieren goed verzorgen.

Slagerij Ottenheim in Roermond

In het centrum van Roermond vind je slagerij Ottenheim die daar al ruim 30 jaar de klanten bedient. Ze zijn een ambachtelijk bedrijf dat zich eveneens specialiseert in bbq, buffetten, gourmet en wild. Ze runnen daarnaast een uitgebreide webshop waar de klant volop aan de trekken komt.

Slagerij Pennings in Veghel


Met een team van bijna 40 enthousiaste medewerkers produceert Pennings dagelijks vele mooie vleesproducten en vleeswaren. Deze worden met alle zorg en passie bereid om te zorgen dat ze trots kunnen zijn en dat de klanten kunnen genieten. Ze werken met luxe Belgisch Blauw rundvlees en het dikbil kalfsvlees komt van hun vaste mester uit Eerde. Daarnaast verkopen ze Heijdehoeve varkensvlees en Gildehoen kip met een beter leven ster. Graag bieden ze de klanten een unieke en verantwoorde smaak ervaring!

Slagerij & Hofleverancier Evers in Arnhem

Onder de rook van de Eusebiuskerk in hartje Arnhem bevindt zich slagerij en hofleverancier Evers. Een in Arnhem en wijde omgeving al 160  jaar bekende en gerespecteerde slagerij. Gerund door Peter en Janet Hupkes. Het statige gerestaureerde pand herbergde illustere slagers die hun sporen hebben verdiend. Hier werd, door een uiterst verfijnde snij- en verdeeltechniek van de varkensschouder in 1964 het schouderhaasje ontdekt. Goed voor de gouden slagersring. Nog steeds staat het vakmanschap van ambachtelijke slagerij Evers garant voor vlees van topkwaliteit. Als vanouds zijn alle producten huisgemaakt en gerookt.

Keurslager Teerling in Roden

Keurslagerij Teerling aan de Heerestraat 59 in Roden is sinds 1 februari lid geworden van de GSK. Thonny en zoon Rudy Teerling namen de slagerij over van Klaas Beets. De familie Teerling gaat van start met een keur aan zelf gemaakte vleeswaren en voert als altijd de kwaliteit van het vlees als voornaamste basis van hun bedrijfsvoering.

Keurslager Ron de Kwant in Hank


Keurslagerij Ron de Kwant is gevestigd in Hank. Kwaliteit staat er hoog in het vaandel. Ze bieden een ruim aanbod in vlees en vleeswaren en werken uitsluitend met verse ingrediënten om puike ambachtelijke producten te vervaardigen. Ze zijn ook sterk in het ontwikkelen van heel eigen specialiteiten. Dat bleek wel toen ze met de 'Vink Vitaal' in 2016 de Gouden slagersring wonnen. 

Slagerij Heijkers in Ell

Slagerij Ruud en Marleen Heijkers is een ambachtelijk bedrijf met een professioneel team medewerkers. Ze letten streng op kwaliteit en smaak en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe producten die ze hun klanten voor kunnen zetten. Ze werken met Belgisch blauwe dikbilrunderen van Weivlees en staan dagelijks paraat voor feesten en partijen. Van verjaardag tot communie, bruiloft en barbecue.

Leden 2018

Lantinga keurslagerij & Vershuis

is een bekende onderneming in de omgeving van Wanneperveen en Meppel. Naast de beide bedrijven staan ze ook met een authentieke marktwagen op verschillende markten in de regio. Het Thema ‘Proef de oorsprong’ vormt de vertrouwde basis van Lantinga Slagerij & Vershuis. In het 70-jarige bedrijf staat vlees centraal, maar je kunt er eveneens terecht voor groenten, kaas, brood, wijn, delicatessen en patisserie. Ook de catering is een belangrijk onderdeel. Momenteel staat de derde generatie Bert-Jan Lantinga aan het hoofd en presenteert vol passie het beste uit de regio.

Keurslager Hulshof in Tubbergen

Keurslager Hulshof aan de Grotestraat 21 in Tubbergen is al jaren lid van de GSK. Per 1 februari is de zaak echter overgenomen door Marieke Hesselink-Plegt. Ze werkte 10 jaar in loondienst bij de voormalige eigenaar Bas Gillis toen ze werd gevraagd de zaak over te nemen. Marieke heeft er heel veel zin in. In de afgelopen jaren werd ze steeds vrijgelaten als ze iets nieuws wilde opzetten. Dus ze heeft zich volop kunnen ontwikkelen. De naam Keurslager Hulshof blijft gehandhaafd want die heeft sinds 1936 tot een grote naamsbekendheid geleid.

Slagerij Gosselink in Lichtenvoorde

De gebroeders Gosselink zijn sinds 2009 gevestigd aan de Nieuwmarkt 65 in Lichtenvoorde. Hun assortiment bestaat uit vlees, vleeswaren en vleesspecialiteiten voornamelijk uit de Achterhoek. Zo komt hun vlees bijvoorbeeld van een boerderij in het nabij gelegen Zieuwent. Goed en vertrouwd. Verder produceren ze volop eigen vleeswaren, maaltijden en salades. Ook staan ze hun mannetje op het gebied van de barbecue.